ALIVEN kirppiksellä su 23.4. klo 10 – 15 teet löytöjä ja myyt tarpeettomat tavarasi eteenpäin. Tule tekemään hyviä kauppoja!

Kirpputoripaikan voit varata maksutta vastaanotosta p. 044 970 4548. Sinun ei tarvitse olla ALIVEN asiakas varataksesi paikan itsellesi. Yksi kirppispaikka on noin 2 neliön kokoinen. Ota oma alusta/viltti mukaan myytäville tuotteille. Voit ottaa myös oman pöydän/rekin mukaan. Kirpputori on ryhmäliikuntasalissa. Kirppiksellä voit myydä esimerkiksi vaatteita, harrastusvälineitä, asusteita, sisustustuotteita jne. Varaathan käteistä ja vaihtorahaa mukaan!

Kirpputorilla on myös ALIVEN henkilökunnan pöytä, jossa saat maksaa siinä olevista tuotteista haluamasi summan. ALIVEN pöydän potti menee lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen – Tehdään yhdessä hyvää!

Kirppiksellä myydään hyvässä kierrätyshengessä ehjiä tuotteita. Kirppiksellä ei myydä elintarvikkeita, piraatti- tai K-18 tuotteita. Kaikki tuotteet maksetaan käteisellä. Kaupat ovat myyjän ja asiakkaan välisiä, ALIVE ei ota kantaa niihin. Kaikki myyjät saapuvat paikalle klo 10 ja voivat myydä haluamansa ajan, maksimissaan klo 15 saakka.